SteiGen Consultancy

Komplex megoldás a folyamatos fejlődéshez és a 'másképp látáshoz'

Önismeret és kompetencia fejlesztés | Generációmenedzsment | Vezetőfejlesztés | Mentorálás

Hosszútávú és élményközpontú módon segítünk:

  • a képességek felmérésében
  • az egyéni és a csoportos fejlesztési stratégia kidolgozásában
  • a kulcskompetenciák fejlesztésében
  • a mentorálásban

A legtöbb cégvezető megtapasztalhatja, mennyire másképp kell irányítania manapság a cégét, mint korábban. ​Az eddigi érdekérvényesítő technikák nem, vagy másképp működnek.​

Komplex megoldásunk segítséget nyújt a hatékonyabb együttműködés elérésére. ​

A siker egyik kulcsa a megfelelő önismeret. A fejlődéshez és egy új látásmódhoz adunk modern eszközöket és megoldásokat!

Egyedi, korszerű és a generációs különbségeket is figyelembe vevő módszereinkkel fejlesztjük a soft skilleket, és az Önismereti modulunknak köszönhetően a saját és a csapatod működését is jobban meg fogod érteni.

A mélyebb megértés által az egyéni és csoportos fejlesztési stratégia kidolgozása is könnyebbé válik. A változást lehetőségként kezeljük, ami pozitív hatással van a vállalati kultúrára. Tőlünk megkapod a támogatást a megfelelő stratégia kidolgozásához, és mentorprogramunknak köszönhetően gondoskodunk róla, hogy sikeresen végigvezesd a csapatod a kijelölt úton.

A csoportban lévő generációs ellentétek elsímítására szolgál a Generáció-menedzsment modulunk, amely segít értelmezni a különbségeket, és elfogadni egymást a hatékonyabb együttműködésre fókuszálva.
A munkahelyi feszültségek cselekvésorientált élményszerű feldolgozásában pedig számíthatsz a kommunikációs és megoldó tréningjeinkre.

Akkor vagyunk elégedettek, ha hónapokkal a munkánk után is azt érzi az ügyfelünk, hogy olyan változást sikerült közösen elérnünk, amelynek az otthoni és a munkahelyi környezetben is érzi pozitív hatását. Nálunk mindig az egyén áll a fókuszban.

A cél az, hogy a program résztvevői élményként éljék meg a velünk töltött időt, és profitáljanak belőle.

A sajátélmény-alapú tudásátadásra építettük a programunkat!

Válassz minket, és dolgozz velünk a fejlődésedért!

Ajánlatkérés