STEIGEN - A GONDOLKODÓ PARTNER

Miben hiszünk?

Hiszünk abban, hogy rövidesen mindenki számára egyértelmű lesz: a 21. században a valódi változást először önmagunkkal kell kezdeni, hogy utána ennek eredményét lássuk a vállalaton, a csapatban, az üzleti eredményeken, vagy akár privát kapcsolatainkban.

Cselekvésorientált módszereinkkel, saját példáidat, eseteidet használva nyújtunk kézzel fogható segítséget.

Ha Te is megtapasztalod azt a bizonyos „aha-élményt”, ami olyan intenzitással tör rád, hogy azonnal feltölt energiával, már megkezdődik ez a változás. Ezzel az élménnyel szeretnénk megajándékozni.

1

2

Kik is vagyunk?

Steigervald Krisztián

partner, generációkutató, mentor, tréner

Princz Andrea

partner, tréner, stratégiai tanácsadó

Boros Péter

partner, stratégiai tanácsadó

3

Hogyan dolgozunk?

Bízz bennünk és segítünk, hogy szabadjára engedhesd kreatív, játékos énedet!

Nálunk könnyen előfordulhat, hogy rajzolunk, legózunk, vagy éppen szituációs feladatokat választunk ahhoz, hogy valóban működőképes megoldással dolgozhassunk.

Fontos, hogy úgy segítünk a változásban, hogy közben jól érezd magad, tanulj, de egyben szórakozz is. Laza, könnyed, közvetlen stílusunkkal gondoskodunk arról, hogy a légkör alkalmas legyen ahhoz, hogy ledöntsük a tabukat, és oldani tudjuk a belső feszültséget.

Célunk, hogy egy vadonatúj, tényleg 21. századi élményben legyen részed. Hogy úgy érezd, ezentúl nem csak a munkahelyeden állsz stabilabb lábakon, hanem te magad is motiváltabb, erősebb lettél!

Ajánlatkérés

Média megjelenések